Dzwonki

 

LP. LEKCJA LP PRZERWA
0. 7:25- 8:10    
  1. 5 min.
1. 8:15 – 9:00  
  2. 10 min.
2. 9:10 – 9:55  
  3. 10 min.
3. 10:05 – 10:50  
  4. 15 min.
4. 11:05 – 11:50  
  5. 10 min.
5. 12:00 – 12:45  
  6. 15 min.
6. 13:00 – 13:45  
  7. 10 min.
7. 13:55 – 14:40  
  8. 5 min.
8. 14:45 – 15:30  
  9. 5 min.
9. 15:35 – 16:20